Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Neix l’Associació de Gourmets de la Pobla de Mafumet
ED
07/08/2015

L’Associació de Gourmets de La Pobla de Mafumet ja és tota una realitat. Aquest dimecres l’entitat gastronòmica ha fet la posada de llarg en la presentació realitzada al Casal Cultural de la Vila. Davant d’una seixantena de persones, Gustavo Donoso, president de l’associació, ha exposat els objectius i el perquè de la creació d’aquest ens.

Fèlix Llovell -periodista de gran prestigi en el món de la gastronomia i autor de la Guia Gourmand- i mestre de cerimònies en la presentació, ha fet un repàs davant del públic present dels orígens d’aquest tipus d’associacions, de la gastronomia i les tradicions del territori i dels restaurants de referència.

La primera activitat de l’associació de Gourmets de La Pobla de Mafumet ha tingut com a protagonista a Joan Fillat, mestre tallador de pernil de l’Associació Nacional d’Espanya de Talladors de Pernil. Un pernil de gla de Salamanca ha delectat els paladars dels assistents.

L’Associació ha volgut agrair la presència en l’acte de tots els assistents, així com de Fèlic Llovell, de Joan Fillat i de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet, amb Joan Aliaga, com a segon tinent d’alcalde del consistori, als que se’ls ha fet entrega d’un obsequi commemoratiu.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies