Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Carbayu, cuina clàssica mediterrània
FÈLIX LLOVELL
06/08/2015

En una antiga casa d’una marquesa, al centre de la població del Morell, es va habilitar fa uns anys un restaurant que ha passat per diferents etapes. Al 2011 aquest establiment va iniciar una nova trajectòria, sota la direcció, en sales i cuina, d’Alberto Álvarez, amb el nom de Carbayu, paraula d’origen asturià que significa una espècie de roure d’Astúries.

El restaurant ofereix actualment una exquisida i aconseguida línia de cuina clàssica mediterrània en els diferents menjadors que tenen una decoració d’estil clàssic francès molt agradable, amb detalls que ens recorden a l’època amb uns escuts de pedra, les llums, la llar de foc, les flors, el mobiliari, etc. Té capacitat total per a 80 comensals. Cal destacar els privats, com el del primer pis, certament molt coquetó i familiar.

El celler és molt extens amb unes 135 referències de vins i caves, amb marques i anyades importants. Una molt bona elecció si el que es vol és apostar i confiar amb una bona relació qualitat/preu, que sens dubte no deixa indiferent a cap client que passa pel restaurant el Carbayu.

Adreça: Plaça de la Font, 16 (43760). Tel.: 977 84 20 90. El Morell.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies