Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Platja: paelles i sardinades al costat de l’Arrabassada
ED
20/07/2015

Els gourmands de Tarragona recordarem sempre la bona feina gastronòmica desenvolupada durant els anys que van del 1996 al 2002 pels germans Campabadal.

Enrique, a la cuina i Leandro, a la sala, van situar el seu restaurant Belle Epoque, que es trobava al nucli antic, entre els millors de la ciutat. Però ells des de 1986 ja portaven també el bar restaurant del Càmping Tàrraco, al costat de la platja Arrabassada, i que era el negoci familiar de tota la vida. Al 2002 i degut a un excés de feina i manca de temps van decidir tancar el Belle Epoque, un cop aconseguit el seu objectiu profesional.

L'any 2006, desaparegut també ja el Camping Tarraco, van reinaugurar el restaurant del mateix amb el nom de La Platja oferint una cuina senzilla però molt honesta, ben feta i amb una molt bona relació qualitat/preu.

I a partir del 25 de juliol, tots els dissabtes al vespres per a la resta d’estiu i a la terrassa, posaràn en marxa el menú sardinada en el que a més dels entrants a compartir, s’ofereix una sardinada a la brasa feta a la vista dels comensals o llonganissa com alternativa, amb postre i beguda. Els tarragonins que recordem aquelles sardinades que fa dècades feia la Barraca del Port, ara les podrem gaudir de nou, al costat de l'Arrabassada, sense problemes d’aparcament en la terrassa a l'aire lliure del restaurant La Platja, de la mà de dos bons professionals com són els germans Campabadal.

www.laplatja.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies