Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Petit d'Kastro, un petit restaurant amb cuina cassolana i tradicional
FÈLIX LLOVELL
10/07/2015

Al bell mig de la població de Vilallonga del Camp, davant mateix de l’església, es troba aquest petit establiment que es va inaugurar el 3 de desembre de 2012. Aquesta és la segona “aventura” del xef Leopoldo De Castro, un personatge que és aparellador, però que la seva fal·lera i vocació per la cuina el va fer deixar el món de la construcció per dedicar-se als fogons.

Ja de molt petit li agradava entrar a la cuina de casa seva i preguntar-li a la seva àvia i a la seva mare sobre les receptes de les elaboracions casolanes que preparaven.

La primera experiència professional en aquest terreny va ser el restaurant tarragoní que portava el seu nom, D’Kastro. Més tard, va passar per les cuines dels restaurants Ca La Peirona i de l’Esparver, de Vilaplana. Finalment, es va decidir pel “Petit”, que va néixer de la necessitat de portar a terme una línia de restauració la qual, potser per ser massa senzilla en l’oferta o potser per massa “treballada” en l’elaboració, pocs locals ofereixen.

El Petit D’Kastro té unes reduïdes dimensions (només 4 taules per 18 comensals) com bé indica el nom de l’establiment juntament amb el cognom del protagonista, i una cuina oberta a la vista dels comensals.

El mateix Leo dóna la informació necessària als comensals perquè la seva tria sigui la més adient, més enllà del títol del plat. L’oferta culinària, que varia diàriament i s’exposa en una pissarra aprofitant una columna del local, és de cuina casolana molt tradicional, amb rostits, guisats i elaboracions que feien abans les nostres àvies i mares. El celler conté unes 17 varietats de vins i caves, bàsicament de territoris propers.

Plaça de l’església 12. (43141) Vilallonga de Camp. Tel.: 977 84 09 39.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies