Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Casa Ramón Marinés, el bon marisc del Delta de l’Ebre des de 1948
FÈLIX LLOVELL
02/07/2015

Casa Ramon-Marines té una llarga i positiva història de bona cuina típica marinera autòctona del Delta de l’Ebre i la badia dels Alfacs, que arranca del 1948. Forma part del col·lectiu La Cuina de la Ràpita.

Actualment porten el restaurant familiar la Maria Ines Pons i el seu marit, Joaquim Ojando, amb el suport dels seus fills, que són la tercera generació, Ines i Joaquim Ramon (que dirigeeix les sales) amb la seva esposa, Carme Gisbert.

El local és ampli i compta amb diferents dependències. En entrar, després del bar hi ha un menjador petit molt acollidor i al fons una sala de molt gran per fins a 250 comensals. Al primer pis, un altre gran menjador per a tot tipus de celebracions, casaments, comunions, etc. A destacar també la terrassa a l’aire lliure, pels dies de bon temps.

La decoració és senzilla, d'estil mariner. El servei, casolà, familiar, amable i diligent. El celler compte amb unes 50 referències.

El principal protagonista de la cuina és el marisc, aquest marisc que tant de nom ha donat sempre a aquesta marinera població situada davant la badia dels Alfacs. A la mateixa entrada de l’establiment en trobem una magnífica exposició de la oferta culinària.

La família compta també amb l’hotel Plaça Vella, de 3 estrelles i 21 habitacions.

www.casaramon-marines.com

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies