Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Molí del Mallol, la cuina tradicional a Montblanc
ED
25/06/2015

A peu de carretera que travessa la població de Montblanc, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix és tot un referent a la comarca de la Conca de Barberà, que malgrat que la seva gran capacitat sol estar totalment ple els caps de setmana.

Ocupa tres menjadors i dues sales privades i té davant un gran aparcament. A més disposa de servei de càtering personalitzat per a qualsevol tipus d’acte social, familiar o professional.

La cuina és típica catalana que elabora la xef Anna Pascual; amb una varietat de plats de temporada i de mercat, destacant durant l’època dels calçots per les bones calçotades. L'àmplia carta s’inicia amb els suggeriments, continua amb els entrants, les carns a la brasa i carns elaborades, peixos i acaba amb les postres.

La principal especialitat són els caragols, amb set tipus d’elaboració diferents (a la llauna, al pebre, dolços i picants, amb ceba dolça, amb romesco, amb ceps i gambes i a la catalana). Dirigeix l’establiment el seu propietari, Abdon Tarrats. El seu Celler compte amb 150 referències de vins i caves.

www.mallol.eu.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies