Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Rincón de Iruña, bona cuina basca a Cambrils, guardonada per l'acadèmia de gastronomia
ED
16/06/2015

Situat a la zona de la Llosa, de Cambrils, prop de l’Escola d’Hosteleria i Turisme, es troba aquest petit i agradable restaurant que té un menjador interior per uns 50 comensals i una terrassa per a l'època d'estiu amb capacitat per a 60 persones.

L'establiment manté el nom del primer propietari que era de Pamplona, Iruña, i des de fa una dècada està en mans de Verónica Herrero de Prat que ofereix en els seus fogons cuina basca molt ben elaborada.

Nascuda a Bilbao, aquesta xef va estudiar cuina a la seva ciutat natal durant 4 anys; posteriorment va treballar amb Mariona Quadrada, a Reus durant dos anys i al Rincón de Diego, a Cambrils un any més, abans d'adquirir el Rincón de Iruña.

Recentment, l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona li ha atorgat el Premi 2015 al millor Restaurant visitat per l'entitat l'últim any. Un reconegut guardó per a la bona labor gastronòmica que ve desenvolupant durant 10 anys Verónica, que va recollir de mans del President Ángel Pérez, moment que recull la càmera de Chinchilla.

www.elrincondeiruna.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies