Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


PortAventura inaugura l’edifici Callaghan
ED
12/06/2015

A l'Hotel Gold River de PortAventura estan d'estrena i és que aquest passat cap de setmana ha obert les seves portes el nou edifici temàtic Callaghan, que compta amb 78 habitacions Deluxe. Les noves habitacions de categoria 4 superior amplien l'oferta de l'Hotel Gold River, convertint-ho en el més gran dels cinc establiments que té el Resort.

El nou edifici de dues plantes ha estat acuradament dissenyat per imitar les construccions d'estil lodge que tan de moda estaven en l'Amèrica de finals de segle XIX, adaptant diferents referències reals de lodges de l'època.
Tant la façana com una vegada a l'interior, el visitant percep detalls molt elaborats, des de l'arquitectura i la jardineria fins a la decoració o el mobiliari, que es mimetitzen amb l'ambient i estil victorià de l'Hotel Gold River.

El conjunt disposa d'una recepció privada, un bar i un restaurant propi, així com un ampli pàrquing exclusiu i independent de l'Hotel Gold River per a ús i gaudiment dels clients.

Els hostes allotjats a l'Edifici Callaghan poden a més gaudir de serveis preimum com el minibar de benvinguda, un detall pels més petits o els amenities vip, així com l'accés gratuït als Wellness Centre d'altres hotels de PortAventura.

Coincidint amb el 20è. aniversari del parc, el nou edifici Callaghan forma part d'un projecte la inversió del qual supera els 10 milions d'euros.

L'ampliació de l'Hotel Gold River juntament amb la inauguració de l'Hotel Mansió de Lucy, el seu primer 5, són el resultat de l'aposta de PortAventura per entrar en el segment d'alta gamma.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies