Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Villa Retiro, una gran cuina en un petit restaurant i hotel amb encant
ED
08/06/2015

Fran López està apostant molt fort per la superació del seu restaurant Villa Retiro, esforçant-se al màxim no només per mantenir i consolidar la seva estrella en la guia Michelín, que fa ja uns anys que la té, sinó, fins i tot, aspirant a tenir-ne una segona.

Aquesta dedicació s'observa en entrar al menjador de l'establiment que en els darrers temps l’ha renovat totalment, millorant decoració, espai entre taules, que només ha deixat sis, canviant mantelleria que és de fil, quadres nous a les parets i, molt singularment, augmentant en nombre el servei de sala, amb 4 cambrers i el maïtre i sumiller Javier Campos, de gran professionalitat i que té cura d’un celler amb unes 400 referències.

I tot això sense descurar un àpex la seva cuina que segueix sent impecable oferint plats excel·lents de cuina tradicional mediterrània innovats amb la creativitat del xef, que és molta.

Plats plens de sabors, textures, colors per a delícies de paladars exigents.

Inaugurat l’any 2006, el restaurant és complementa amb un petit hotel spa amb encant de només 7 habitacions i 2 suites que ocupa un edifici construït l’any 1882 per Josep Fontserè, mestre d’Antoni Gaudí, i catalogat com a edifici modernista colonial.

Està envoltat per un jardí exuberant, amb plantes tropicals, arbres centenaris, salts d’aigua, coves i llacs i ocupa una finca molt tranquil·la dins de la població de Xerta, a uns 10 kms. de Tortosa per la carretera que va a Móra la Nova.

www.hotelvillaretiro.com.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies