Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Cairat, tradicionalitat actualitzada a Falset
ED
29/05/2015

Un restaurant acollidor situat en un carrer estret de Falset, a prop de la plaça de l’Ajuntament, amb espai per a 24 comensals. El Cairat està sota la direcció de Mercè Pellejà, que durant 31 anys ha posat tot el seu entusiasme i dedicació en l’aposta per una cuina de proximitat i casolana. L’establiment recrea un entorn familiar i càlid, presidit per una bruixa que vola en la seva escombra per les altures i una escala de cargol que porta a l’altell on també s’hi pot menjar.

L’entusiasme i l’esforç que la Mercè ha posat des de la mort del seu marit, Juli, amb qui juntament portava el comandament del restaurant; ha fet que no s’hagi perdut mai l’essència i el protagonisme d’El Cairat. Actualitzant plats antics, però sense perdre les arrels culinàries. Poc a poc ha anat evolucionant cap a una cuina mediterrània i catalana però amb un toc d’autor sempre donant protagonisme als productes de la comarca com l’oli de la DO Siurana i el vi, oferint una extensa varietat tant del DOQ Priorat com DO Montsant.

Autodidacta, explica als comensals els suggeriments de la carta i cal deixar-se aconsellar per la selecció de l’àpat. El menú amb productes de proximitat i temporada és de 28 euros/persona. Podem optar també pels menús temàtics que varien cada dos mesos. Segons la temporada, la Mercè ofereix un menú dedicat a productes concrets com les verdures, els calçots, les fruites, els fruits secs, etc. La carta varia amb verdures i peix de temporada, l’únic producte que és fixe és el bacallà tractat amb diferents textures, com puré, carpaccio o bunyols. L’aposta dels vins, amb unes 100 referències, és la pròpia de la comarca.

www.restaurantelcairat.com.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies