Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Vil·la Alexander, bona cuina en un marc esplèndid
ED
25/05/2015

Situat enfront del mar, al cor de Salou, es va inaugurar al maig de l’any 2008, com un espai únic on es combinen a la perfecció el modernisme català de principis del segle XX amb el disseny més avantguardista i modern. L’oferta gastronòmica es basa en una cuina mediterrània de proximitat, ben elaborada i presentada pel xef Juan Pablo Sánchez. Una bona cuina en la què la tècnica i la qualitat del producte són la millor fusió.

Propietat d’Hilario Benítez, el restaurant ocupa una de les viles (Enriqueta) més conegudes i boniques del passeig Jaume I, disposa, a més d’una magnífica terrassa, de diversos menjadors a diferents nivells i sales per a banquets. Ofereix una taula en exclusiva per a quatre comensals a la torre més alta, tot un luxe en aquest complex preciós, amb vistes i una molt acurada decoració plena de detalls amb gust. En total, la capacitat és de 300 comensals.

Dirigeix el restaurant Jordi Agell que té llarga trajectòria en el món de la restauració. Al front dels menjadors està Stefan Yotov que fa també les funcions de sommelier. Té un celler molt important amb unes 250 referències de vins i caves.www.villaalexander.es

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies