Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El jove xef Josep Maria Casadesús continua la trajectòria de Cal Quim
FÈLIX LLOVELL
04/05/2015

Josep Maria Casadesús va néixer a Artés, prop de Manresa, a la comarca del Pla de Bages. La seva família no es dedicava a la restauració però ell portava la cuina a la sang i, ja de molt petit, amb 7 o 8 anys, li agradava ajudar a la seva mare en els fogons i tenia molt clar que volia ser cuiner.
Per això, va decidir orientar els seus estudis en aquest terreny i al 2006 va anar a estudiar a l’Escola d‘Hostaleria Joviat, de Manresa, graduant-se com a tècnic de cuina i en serveis de restauració, especialitzat en pastisseria i confiteria. Finalment, va acabar com a Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Gastronomia.

Amb 23 anys, buscava fer realitat el seu somni i per Internet va veure que el restaurant Cal Quim, situat davant mateix de la platja de Torredembarra, es traspassava per jubilació del seu propietari. No ho va dubtar un moment i el jove emprenedor inicià la seva gran aventura l'1 de novembre de 2014.

Manté el nom de l’establiment afegint-hi el seu, de manera que el restaurant ara es diu Cal Quim de Josep Maria Casadesús, i segueix també la línia de cuina que durant dècades ha popularitzat el restaurant, oferint peix i marisc a primera línia de mar, cuina marinera prioritzant els productes de la zona i de temporada, ja que la matèria prima prové de Torredembarra i de Tarragona fonamentalment.

Un jove i diligent equip, encapçalat per Isabel Díaz com a directora de sala, li dóna suport en el menjador i la terrassa envidrada per veure el mar, amb una capacitat per fins a 50 comensals, que solen ser freqüentats per famosos i coneguts.

Adreça: Passeig Colom, 9. 43830 Torredembarra. Tel-: 977 64 56 17.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies