Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


IV Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja 2015
FÈLIX LLOVELL
28/04/2015

Per quart any consecutiu, el port de l'Ametlla de Mar, els seus restaurants i altres instal·lacions municipals celebraran la Setmana de la Tonyina Roja, de l'1 al 3 de maig, com una forma d'exaltar, donar a conèixer i gaudir un dels millors productes gastronòmics del món.

Grup Balfegó organitza en el port marítim de l'Ametlla de Mar una gran zona de degustació i activitats, per gaudir de les més reconegudes especialitats de la cuina japonesa elaborades amb tonyina vermella; un aula gastronòmica on es podrà assistir tant a ponències culinàries, impartides per diferents xefs experts en aquest meravellós producte del mar, com a conferències i activitats dedicades a l'univers cultural japonès. També hi haurà activitats lúdiques per a tota la família, com a tallers, demostracions i jocs.

Per als amants d'aquest gran producte, 13 restaurants de l'Ametlla de Mar oferiran menús singulars dedicats a la tonyina vermella, de l'1 al 10 de maig.

Una gran festa culinària a l'Ametlla de Mar dedicada al món gastronòmic, cultural i festiu de la tonyina vermella del Mediterrani.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies