Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Novetat a Torredembarra: Pizpaz, cuina italiana i mediterrània
ED
20/04/2015

Aquesta primavera ha obert les seves portes un nou restaurant pizzeria a Torredembarra, amb el nom de PizPaz, en una situació privilegiada ja que pràcticament es troba acaronant el mar, a dues passes de la platja i a 50 metres d' El Capitán, de la família Fernández, propietària dels dos establiments.

A més d’aquesta magnífica ubicació que des de la terrassa li possibilita unes vistes excepcionals, cal destacar l’acurada decoració que presenta en els seus dos salons: Clandestí, que ens recorda l’ambient d’un casino de joc i el Dolce Vita, amb una gran fotografia de Marcello Mastroianni i Anita Ekberg en la famosa pel·lícula italiana del mateix nom.

El restaurant, dirigit per la filla dels patrons, Victòria, ofereix cuina italiana, amb pastes i pizzes artesanals i cuina mediterrània basada en l’oli d’oliva, tomàquet, vegetals de proximitat i productes de la mar. El nou restaurant torrenc ja participa en les actuals Jornades Gastronòmiques Municipals dedicades a la canana, oferint un menú de 24 euros.

Adreça: Avda. Montserrat, 47. 43830 Torredembarra. Tel.: 977 130 634.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies