Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Torredembarra celebra les jornades gastronòmiques de la canana, del 18 d’abril al 3 de maig
FÈLIX LLOVELL
16/04/2015

Del 18 d’abril al 3 de maig tindran lloc les Jornades Gastronòmiques de la Canana de Torredembarra que organitzen el Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra i la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica.

Els restaurants participants són: Al Capone da Franco, Cal Coco, Cal Quim, Can Gla, Can Lluís, Cal Pastoret, Clamar, Delicias, Di Napoli, El Capitán, El Vaixell, Hostal Coca, Itsasoa, L’Avi Vitali, La Cuina d’en Basili, Las Palmeras, La Quilla, La Terraza, Picnic Port, Pizpaz, Porto Galícia Pulpería, Roda, Saona i Torrebacus. Cadascun presenta diferents menús amb un element comú: la canana, i amb preus que oscil·len entre els 14 i els 26 euros.

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de les jornades. L’alcalde, Enric Grangel, ha felicitat l’encert de triar un producte unificat: la canana, com a protagonista de les Jornades. També ha destacat que les expectatives són molt bones perquè hi participen un total de 24 restauradors.
Per la seva part, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Núria Gómez, ha destacat que tot i que fa anys que Torredembarra organitza jornades gastronòmiques aquesta és la primera vegada que es dediquen a la canana. També ha ressaltat que Turisme sempre aposta per la gastronomia i que han dut a terme un important esforç promocional i publicitari. A més, entre els comensals participants se sortejaran 24 menús gastronòmics per a dues persones i vals de 50€ per a ser gastats als comerços de Torredembarra.

El president de l’Associació de Restauradors de Torredembarra (ART), Manuel Fernández, ha ressaltat la canana com un bon producte local, amb molt de sabor, moltes possibilitats i econòmic.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies