Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Ganxet Pintxo Primavera comptarà amb 61 establiments
ED
12/04/2015

La Ganxet Pintxo Primavera 2015 comptarà amb 61 establiments. La Cambra i Estrella DAMM, d’acord amb el conveni signat l’any passat, fan possible que els establiments formin part de la ruta a cost zero, gaudint, d’aquesta manera, dels avantatges promocionals d’un esdeveniment de referència pel sector de la restauració.

La ruta també es vincula, com ja ha fet durant les últimes edicions, amb diverses iniciatives ciutadanes que han contactat amb l’organització de la Ganxet Pintxo per donar a conèixer les seves propostes. La primera d’elles és la campanya Al futbol a preu Pintxo amb el CF Reus Deportiu. Des del dijous 16 fins el dissabte 18, tots els que participin de la ruta rebran un escuradent tematitzat amb l’escut del club roig-i-negre. Amb dos d’aquests escuradents podran obtenir, de franc, una entrada de gol o lateral al Camp Municipal per veure en directe el transcendental partit contra l’Hèrcules que es disputarà el diumenge 19.

La vessant solidària també serà present en aquesta edició de la Ganxet Pintxo col•laborant amb el Sopar Solidari que organitza l’església de Sant Bernat Calbó dins del programa del Reus Solidari. Els establiments de la GP han cedit diverses tapes que es sortejaran -en format paper- al mateix sopar i que es podran bescanviar fins l’últim dia de la ruta a qualsevol dels locals participants.

I l’última novetat d’aquesta edició és el concurs L’enigma del Ganxet Mot. Amb la col•laboració del Centre de Normalització Lingüística, cada dia es plantejarà –a les xarxes socials de la GP- un enigma lingüístic al voltant d’algun dels ingredients de les tapes de la ruta. Entre els qui l’encertin es sortejarà, diàriament, un exemplar de la guia Reus vist pels infants editada per Còdol Educació.

Pel que fa a aspectes formals, la ruta tindrà una durada de 10 dies -del 16 al 26 d’abril- i permetrà als participants conèixer les creacions dels establiments participants i acompanyar la degustació amb un quinto Estrella DAMM. El preu no variarà i es mantindrà en els dos euros i mig de les últimes edicions.

Com sempre serà un jurat professional l’encarregat de determinar els tres guanyadors d’aquesta edició. Com ja va succeir en les anteriors convocatòries, el jurat distribuirà els establiments participants en tres corones concèntriques per poder garantir la igualtat d’oportunitats, especialment a l’hora de valorar el vot popular que serà orientatiu pels membres del jurat.

El vot popular l’atorgaran tots els que facin la ruta i que tindran l’oportunitat de votar les tres millors tapes. Ho podran fer als mateixos establiments on hi haurà una urna de la Ganxet Pintxo. A més, tots els que hi participin entraran, automàticament, en el sorteig de diversos premis com són un cap de setmana d’enoturisme en una casa rural de l’àmbit territorial de la Cambra, un àpat per a dues persones en un restaurant d’estrella Michelin i un àpat també per a dues persones en un dels establiments participants a la GP.

La festa d’inauguració es realitzarà enguany a l’Espai Prioral que marcarà el quilòmetre zero de la ruta. Serà el proper dijous 16 d’abril a partir de les vuit del vespre. Atenent la col·Laboració amb el CF Reus Deportiu, aquesta edició la inauguraran els jugadors del primer equip roig-i-negre.


Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies