Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La fira Sabor Salou obre les portes aquest cap de setmana al passeig Jaume I
ED
13/04/2015

El proper cap de setmana 17,18 i 19 d’abril tindrà lloc la cinquena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a posar en valor la restauració de Salou i els productes DOP a més dels productes Gourmet provinents d’arreu del territori català. Tanmateix hi ha programades una sèrie d’activitats i tallers complementaris durant els tres dies per a gaudir amb tota la família. L’any passat en tres dies es van superar les 25.000 degustacions.

Com ha explicat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “a grans trets, la finalitat d’aquesta fira en el seu conjunt és augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou així com presentar als restauradors i empreses una plataforma idònia per poder promocionar els seus productes”, a la vegada que realitzin la venta dels mateixos als estands que s’ubicaran al Passeig Jaume I. Des de la regidoria de Participació Ciutadana, organitzadora de l’esdeveniment, s’aposta per “consolidar la cultura de la cuina casolana a partir de productes del territori per potenciar el consum d’aquests i donar així, una empenta al petit comerç local”, com apuntava la regidora delegada, Maria José Rodríguez. La fira, prevista pel 20,21 i 22 de març, finalment es va suspendre per les previsions meteorològiques, traslladant-se al proper cap de setmana.

‘Sabor Salou’ obrirà al públic el divendres 17 d’abril des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre, amb més de 40 carpes. Divendres 17 d’abril a les 17:30 hores es donarà el toc d’inici als tres dies que ens esperen plens de gastronomia. L’acte inaugural serà a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, acompanyat de tres xefs de la província de Tarragona que han estat guardonats amb estrelles Michelin: Joan Bosch de Can Bosch (Cambrils), Fran López Gilabert de El Torreó de l’Indià (Xerta) i Jeroni Castell del restaurant Les Moles (Ulldecona).

A més de les degustacions que es podran dur a terme a les diferents carpes el patrocinador de la fira LeSommelier, botiga de vins i espai gastronòmic, s’encarregarà de dinamitzar una sèrie d’activitats al llarg de tot el cap de setmana. El primer dels actes, “RIEDEL EXPERIENCE: la importància d’una copa”, tindrà lloc el divendres a les 19:30 hores. L’endemà, a la mateixa carpa, s’hi ha programat dos tallers: “CATA DE MONOVARIETALES” a les 13 hores i “TALLER DE GIN TÒNICS” a les 19:30 hores. Per últim, diumenge 22 a les 13 hores, tindrà lloc l’activitat “CATA CAVAS TORELLÓ: Tradició, exigència i passió”.

Per poder degustar les diverses propostes gastronòmiques, s’han d’adquirir “packs de degustació” (5€) – que es canvien als estands de la fira pels diferents plats i begudes. Els packs degustació estan formats per 3 “Salouets” (monedes Sabor Salou) i una copa de vidre que els visitants es poden endur com a record i que durant la fira els serveix per fer els tastos. El valor de cada degustació el marca cada establiment. Habitualment, és el valor d’un “Salouet” -una moneda- per degustació. Tanmateix, el visitant podrà comprar els productes que posin a la venda els expositors sota la seva carpa.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies