Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Castillo de Javier celebra el 25è. aniversari
FÈLIX LLOVELL
09/04/2015

Aquest restaurant, de la família Recari, situat en una de les zones més concorregudes de Salou, celebra aquest any el seu 25è. aniversari, oferint un menú complert, amb vi de la DO Navarra, aigua i iva inclòs, per 25 euros.

En aquest 25 anys de trajectòria Castillo de Javier compta amb una bona reputació aconseguida amb treball i esforç per tot l’equip de professionals que el componen basant-se en la qualitat dels productes que s’ofereixen i l’exquisida atenció al client. El nom de l’establiment ret homenatge al castell construït entre els segles X i XI a la frontera entre Navarra i Aragó.

Al capdavant de la cuina hi ha el xef Javier Recari, amb més de 35 anys d’experiència als fogons i una important formació com a cap de cuina en els millors restaurants de Navarra i País Basc. Elabora una línia de cuina basco-navarresa mediterrània. La sala té una decoració clàssica, i el celler guarda unes 200 referències de vins i caves. El menjador és ampli i té una capacitat per uns 200 comensals. Consta de 3 salons i la terrassa.

www.castillojavier.com.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies