Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Vila dels Àngels, un tros de cel a Coma-ruga
FÈLIX LLOVELL
11/03/2015

Descobrir una autèntica casa de indianos convertida en restaurant d'exquisit gust, fregant la magnífica platja de Coma-ruga no és fàcil. Aquesta luxosa joia, embolicada de palmeres i pins, com un tros de cel en aquesta turística població de la Costa Daurada la trobem en Vila dels Àngels.

Cal destacar també la esplendida terrassa per al bon temps i els petits menjadors també amb terrassa i vistes del primer pis.

A més de sentir-se com a casa per l'amabilitat del servei familiar que acarona als comensals, la cuina mediterrània és de producte, treballada amb honestedat i dedicació.

El xef propietari, Jordi Carbonell, va néixer prop dels fogons, ja que el seu pare, pescador i bon cuiner, va regentar amb la família en la mateixa població el restaurant Víctor, durant 25 anys i des del passat estiu es van traslladar a aquest nou establiment preciós.

En aquesta nova singladura, la família Carbonell-Herrero, amb l'esposa del xef, Àngels Herrero, al capdavant de les sales, ofereix una carta de plats mariners , entre els quals destaquen els arrossos i els peixos i mariscs de les properes llotges de Vilanova i Tarragona, en elaboracions tradicionals com suquets, sarsuela, a la sal, planxa.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies