Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Asador El Mesón, cuina tradicional castellana a Salou
FÈLIX LLOVELL
26/02/2015

Regentat des de l'any 2006 pel seu actual propietari, que exerceix de xef, Ricardo Segòvia, El Mesón, ubicat en el centre de Salou, prop del mercat municipal, és a partir del 2010 quan s'introdueix el canvi a rostisseria/braseria, utilitzant el porcell, el mític cochinillo de Segòvia (marca de garantia) i el cabrit i bè de llet (IGP Lechazo de Castella i Lleó) com a productes elaborats en un forn de llenya per donar-los el seu característic sabor. Ells són els reis de la casa que justifiquen sobradament la visita a aquest establiment per degustar en un ambient rústic i tradicional els suculents menjars més clàssics i tradicionals de la regió castellana.

Tots els rostits es poden degustar en l'agradable menjador del propi Mesón –nom que s'identifica com un tradicional lloc castellà de menjars i begudes-, mitjançant diversos tipus de menús perquè resulti més econòmic, o bé a la carta. I si es desitja, es poden recollir en el propi establiment per consumir a casa.

Durant els mesos d'hivern, els caps de setmana, també s'ofereixen calçotades subjectes a la disponibilitat del local, excepte encàrrecs. I entre setmana, es disposa d'un menú econòmic a l'hora de l'esmorzar.

La capacitat del menjador, decorat amb petites botes de vi, eines del camp i pintures al·legòriques, és de 47 comensals i al capdavant del mateix està Fernando Boira. La carta de vins té unes 17 referències, destacant els Riojas i Riberas del Duero.

El vi i el lechazo protagonitzaran els menús en els restaurants de Valladolid al febrer en les IV Jornades. Els tarragonins les tenim al Asador El Mesón, al centre de la capital de la Costa Daurada.

C/. Vía Augusta, 17 (43840) Salou. Web: www.elmeson.es
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies