Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


II Jornades gastrònomiques de la Galera de les Terres de l’Ebre
FÈLIX LLOVELL
18/02/2015

Ja han començat les II Jornades Gastronòmiques de la galera de les Terres de l’Ebre. Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita són els quatre municipis mariners que s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis, la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.
Des del passat dia 13 de febrer i fins al 8 de març podem degustar la galera a Terres de l’Ebre en 13 restaurants d’Alcanar, 7 de l’Ametlla de Mar, 12 de l’Ampolla i 14 Sant Carles de la Ràpita. Cadascun d’ells ha preparat un seguit de deliciosos menús amb plats com raviolis de galera amb la seva salsa i bolets de temporada, galeres i carxofes als allets tendres o púding de galeres, ceps i tòfona blanca, etc... tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, D.O. Terra Alta.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies