Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Escapada romàntica per Sant Valentí (I)
FÈLIX LLOVELL
26/01/2015

Estem a punt d’entrar en el mes de les escapades romàntiques i, per aquest febrer 2015. volem suggerir alguns llocs per gaudir-ne. I, molt especialment, el cap de setmana del 14, dia de Sant Valentí, dia dels enamorats, què aquest any, per posar-ho més fàcil cau en dissabte.

Parador de Tortosa
El Parador de Tortosa ha preparat una oferta molt especial: allotjament amb serveis personalitzats, botella de cava, detall de xocolata, tractament vip, aperitiu per a dues persones amb ampolla de vi i tapa de pernil ibèric, esmorzar i sortida sense presses, per 115 euros.
Si és vol 2 nits per fer l’escapada més rodona, a més del ja dit per una nit, s’inclou el sopar romàntic “Sant Valentí” en una de les dues nits al Parador. El preu 255 euros.
Parador de Tortosa, Castell de la Zuda, s/n. 43500 Tortosa. Tel.: 977 44 44 50. tortosa@parador.es

Hotel Hostal Sport
També l’Hotel Hostal Sport ens fa una proposta per un cap de setmana romàntic en parella al Priorat. Dos dies i una nit en una singular terra de vins per gaudir del paisatge, del bon vi i de la tradicional cuina prioratina: Allotjament 1 nit en habitació doble superior amb esmorzar; detall de benvinguda a l'habitació, ampolla de vi i delícies de xocolata; sopar maridatge per gaudir dels vins i la gastronomia del Priorat al restaurant de l'hotel i visita a un celler de la zona i tast de vins, per un total de 219 euros.
Hotel Hostal Sport, carrer Miquel Barceló, 4-6. Falset. Tel.: 977 83 00 78. info@hotelspriorat.com

Gran Claustre
L'hotel Gran Claustre d’Altafulla ofereix igualment un interessant pack per tota la setmana del 9 al 15 de febrer I concretament a la nit de 14, inclou: Allotjament en habitació doble (segons categoria reservada), Estàndard: 258 euros, Superior: 276 euros i Suite: 294 euros.
Gran Claustre, carrer del Cup, 2. Altafulla. Tel.: 977 65 15 57. reservas@granclaustre.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies