Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Balneari de Rocallaura, a dos passos de Vallbona de les Monges
FÈLIX LLOVELL
05/01/2015

Inaugurat l’any 2008, a les afores de Rocallaura, aquest balneari és un oasi enmig de la naturalesa, que combina el confort i les comoditats d'un hotel amb la relaxació que proporciona un balneari. És un lloc de contrastos, on conviuen el tradicional amb el modern, el descans amb l'activitat, el passat amb el present… Situat en un històric establiment amb un encant especial, amb follet, i amb gairebé 100 anys a les seves esquenes.

Tot va començar en 1909, quan l'Aigua de Rocallaura va ser declarada d'utilitat pública. Així va néixer el balneari, que de seguida va cridar l'atenció de les famílies acabalades d'aquella època, pel seu màgic entorn i les qualitats termals de l'aigua.

Al 1917 es va començar a construir al seu al voltant un hotel, que després de diverses remodelacions, avui alberga un total de 82 habitacions (67 habitacions, 6 suites i 9 junior suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, barnús amb suplement, assecador de cabell, wifi, tancament electrònic. Admet gossos i disposa d’habitacions per a minusvàlids.

L'hotel el conformen dos espais diferenciats, d'un costat els allotjaments i de l'altre, les instal·lacions termals que abasten més de 2.000 m2. Els espais interiors són amplis i elegants. Així mateix, en la decoració s'ha volgut conservar l'halo de tradició que desprèn la seva història i s'ha optat per colors suaus i decorats sobris.

Un dels seus principals atractius és, sens dubte, el balneari, que ofereix una àmplia varietat de massatges i tractaments termals, amb diferents sessions i programes de fins a una setmana de durada. A més d'un lluminós i modern circuit termal amb piscines actives, diferents saunes i dutxes de contrast, a les seves instal·lacions podem trobar també cabines de tractament, on s'apliquen les diferents tècniques termals. Entre totes elles destaquen les que es proveeixen de l'aigua de la pròpia deu. L’establiment té pàrquing propi a l'aire lliure, jardí, piscina climatitzada coberta, gimnàs, sauna, jacuzzi, perruqueria, sala de convencions i el restaurant El Corb (buffet).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies