Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Presentació de la Guia Gourmand 2015
FÈLIX LLOVELL
16/12/2014

Al prestigiós restaurant Sirco Esbarjo Gastronòmic, de Tarragona, es va presentar el dilluns, dia 15 de desembre, als mitjans informatius la Guia Gourmand 2015, en la seva 24ª edició. La presentació va anr a càrrec del xef, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, d’Ulldecona, que té una estrella a la Michelin.

Acabada la presentació es van lliurar les distincions que per l’any 2015 otorga la direcció de la Guia i l’acta va acabar amb un exquisit dinar elaborat pel xef propietari de Sirco Esbarjo Gastronòmic, Josep Maria Moreno.

DISTINCIONS DEL 2015
Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:
Restaurant de l’Any 2015: Sirco Esbarjo Gastronòmic, de Tarragona.
Hotel de l’Any 2015: Salles Hotels & Spa Cala del Pi 5*, de Platja d’Aro.
Celler de l’Any 2015: Llopart Cava, de Subirats.
Restaurant Andorrà de l’Any 2015: Don Denís, d’Escaldes Engordany (Andorra).
Hotel amb encant de l’any 2015: Tancat de Codorniu, de Cases d’Alcanar.

LA GUIA GOURMAND JA ES A LES LLIBRERIES
La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició de Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país. En aquesta 24ª edició, corresponent a l’any 2015 hi ha una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada en base a exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, per els autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments. La guia es presenta amb edició de llengua catalana i també amb edició de llengua castellana (dos llibres, de tapes dures), i també es pot consultar, íntegra i gratuïtament, mitjançant Internet, a la web (ja està penjada): www.guiagourmand.com


Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies