Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Escapada de Cap de setmana: Fires de Nadal
FÈLIX LLOVELL
10/12/2014

En aquests dies previs a les festes nadalenques, són moltes les ciutats i viles que tenen una fira de Nadal on si poden comprar moltíssim articles relacionats en aquestes entranyables festes. Però cal ressaltar que algunes d’aquestes fires tenen fama internacional i mereixen una escapada per gaudir de àmplia exposició que ofereixen: Viena, Roma, París, Madrid, Barcelona…

La que tenim més a prop de casa nostra que justifica l’escapada és la de la plaça de la catedral de la Ciutat Comtal.

Després d’una llarga estona veient “parades”, arriba la gana i només a cent metres tenim un bon restaurant de cuina tradicional per assaborir plats tradicionals d’aquestes diades: és el restaurant Senyor Perallada, del carrer Argentaria 37, que en un menjador que ens recorda temps d’abans amb precioses llums històriques de llàgrimes, ens ofereix plats com l’escudella i car d’olla, canelons de carn, tota la vida…

Però una exquisidesa d’aquest mes de desembre són les autèntiques angules d’Aguinaga, un plat meravellós que combinat amb altres de la deliciosa cuina basco navarresa com les pochas de Sangüesa, turbot amb verduretes i allets i el costellam de corder, entre d’altres, trobem al restaurant Gorria, del carrer Diputació, 421.

Finalment, un hotel amb caràcter per passar la nit, el Murmuri, situat en la històrica Rambla de Catalunya, número 104, proper a les Rambles, La Pedrera, Casa Batlló, i envoltat de les millors boutiques nacionals i internacionals. Aquest hotel boutique de ****S ofereix un allotjament incomparable, en les seves 51 habitacions, 1 suite i 1 junior suite.

La façana de l'edifici, de pedra i amb grans finestrals, es fusiona harmoniosament amb l'entorn de l'Eixample. No obstant això, el seu interior amb el meravellós disseny minimalista i luxós, hedonista i sobri de la famosa interiorista britànica Kelly Hoppen ha aconseguit crear un hotel molt especial en el qual cada detall s'ha personalitzat per satisfer les exigents demandes dels viatgers més refinats. L'edifici que acull l'hotel va ser construït per Enrique Sagnier en 1892 per ser la seva residència familiar i estudi d'arquitectura. Té elements ornamentals del gòtic que combina de forma original i escultures entre les quals cal destacar els medallons de la rematada, obra de Francesc Pastor i l'escultura de la Immaculada Concepció, en la cantonada amb el passatge, obra de Josep Llimona.

Com a hotel Murmuri va ser inaugurat en 2008. Pertany al Majestic Hotel Group, un grup hoteler català, presidit per la família Soldevila-Casals des de 1918.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies