Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Escapada de cap de setmana: Girona
FÈLIX LLOVELL
28/11/2014

La tenim només a 200 km, dues hores en cotxe per l’autopista i, sens dubte, Girona és una de les ciutats més boniques de Catalunya.

Passejar per la seva Rambla i per la vora del riu Onyar admirant les cases de colors que hi ha, passar pels seus ponts, perdre pel barri jueu, visitar la catedral i l’església de Sant Fèlix, caminar per l’albereda, veure els jardins i muralles que hi ha darrere la catedral i, gaudir de la seva riquesa culinària, són entre d’altres activitats les que justifiquen l’escapada. Cal també, seguint la tradició, anar a fer un petó al cul de la lleona, que garanteix la tornada a la ciutat.

Per allotjar-se, el Carlemany és un hotel, de 4 estrelles, clàssic i cèntric, amb dos bons restaurants, El Pati Verd, gastronòmic i el Ïndigo, més informal i amb una amplia i variada oferta de plats. Una altra opció, és l'AC Palau de Bellavista, també de 4 estrelles, situat sobre un turó pròxim al nucli antic, amb vistes esplèndides de la ciutat que queda als seus peus i amb una arquitectura molt moderna.

A més d’una possible visita si s’ha programat amb molt de temps, al segon millor restaurant del món, segons la famosa revista anglesa Restaurant Magazine i amb 3 estrelles Michelin i un 10/10 en la Guia Gourmand, és també recomanable el Gastrobar & Restaurant Bubbles, de la família García, que ofereix una bona cuina tradicional renovada i d’autor en format de tapes i racions. Molt bones i uns plats exquisits.

La darrera i temporal experiència gastronòmica de Girona és l'anomenat Vol Espai Gastronòmic, de les comarques gironines, una plataforma de promoció de la cuina tradicional catalana. En un mòdul rectangular de vidre i ferro de 20 m. de llarg, 8 dels quals estan suspesos a l’aire sobre el riu, una selecció de xefs catalans ofereixen les seves creacions a un grup reduït de només 18 comensals.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies