Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Jornades gastronòmiques a Falset
ED
17/11/2014

El cuiner amb estrella Michelin, Joan Bosch, presentarà les jornades gastronòmiques que promouen 10 restaurants de Falset, aquest proper divendres, dia 21 de novembre.

El cartell de la Fira és una al·legoria als productes i objectes del Priorat i el viatge cap a la consecució de la declaració de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

L’Ajuntament de Falset treballa per revitalitzar la Fira de Sant Andreu del municipi convertint-la en un gran aparador dels productes de proximitat i qualitat, perquè es conegui la riquesa vitivinícola, oleícola, gastronòmica, paisatgística i artesana de la comarca. Per l’edició de 2014, la Fira de Sant Andreu, que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 de novembre, ha multiplicat el nombre d’activitats culturals, atorgant tot el protagonisme a l’oli del raig i el vi novell del Priorat, dos productes de temporada, amb l’objectiu que el certamen es consolidi com la cita enogastronòmica d’hivern de la comarca, equivalent a la Fira del Vi del mes de maig.

Després de les Jornades del Territori celebrades el 2013, per Sant Andreu, al Castell de Falset, en aquesta edició s’ha volgut promoure un programa d’actes més ambiciós, en col•laboració amb la iniciativa privada i les entitats falsetanes, que arrancarà aquest divendres dia 21 de novembre amb una exposició col·lectiva d’artistes comarcals “Territori & Art” centrada en el sector agroalimentari, la presentació del cartell de Sant Andreu i les primeres jornades gastronòmiques que s’han organitzat amb la participació de 10 restaurants de Falset.

Un total de 10 establiments, entre hotels, restaurants i bars, promouran la cultura de l’oli del raig i del vi novell entre el 22 de novembre i el 14 de desembre. Són Restaurant AJ-Falset, Restaurant Hotel-Hostal Sport, Restaurant El Cairat, Casa Rural Mas Ardèvol, Restaurant Lotus Priorat, Restaurant Quinoa, Calaix de Sastre, Àgora, El Tomb: Vi Novell.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies