Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Jornades gastronòmiques del peix de la Llotja de l’Ametlla de mar
FÈLIX LLOVELL
10/10/2014

Les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja, de l’Ametlla de Mar, comencen avui dia 10 d’octubre i duraran fins el proper dia 26. Aquestes Jornades són l’aparador dels productes de la llotja d’aquesta encantadora població marinera, coneguda també com La Cala i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.

Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos blancs de la nostra costa mediterrània i els cuiners locals, que amb les seves tècniques, tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que ens oferiran durant la durada de la setmana gastronòmica del peix de llotja.

Destaquem també que el diumenge 12 d’octubre se celebrarà la 30a. Diada de l’Arrossejat, una jornada popular molt concorreguda, plena de bons sabors i aromes de les cassoles.

Recordem que entre altres prestigiosos restaurants de l’Ametlla de Mar cal tenir molt en compte El Molí dels Avis, La Llotja, el Bella Cala, Marina i Camping Ametlla. Tots ells estan a la Guia Gourmand 2014 que pot consultar-se a l’edició catalana o castellana a la web: www.guiagourmand.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies