Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Escapades per aquest estiu
FÈLIX LLOVELL
08/09/2014

Hotel Mont Sant i festes de Moros i Cristians

Aquestes setmanes es duen a terme en moltes poblacions de l’interior la Comunitat Valenciana les Festes de Moros i Cristians. Són Festes molt vistoses, molt coloristes, amb desfilades que duren hores i simulacions de batalles molt espectaculars. Molt recomanables que justifiquen una escapada de dos o tres dies.

Un magnífic hotel amb una molt bona cuina, per ser el centre d’ubicació pot ser el Mont Sant, als afores de Xàtiva, als peus del Castell medieval. Des d’ell els diferents pobles que fan les festes queden a prop: 23 d’agost Ontinyent, 30 d’agost a l’Olleria, 8 de setembre Beneixama, 12 de setembre Ibi, 3 d’octubre Alzira, 8 d’octubre Albaida, etc.

Mont Sant és un hotel de poques habitacions, 14 i 1 suite, envoltades d'un grandiós jardí molt arbrat en el qual et sents integrat en la naturalesa i amb totes les comoditats de l'hostaleria actual. Pins, avets i palmeres abracen les terrasses de les habitacions cabanyes de fusta. Les habitacions Monestir conjuguen el passat i el present, amb restes arqueològiques i disseny modern. Piscina romàntica. Molt bon menjar en el restaurant, a càrrec del xef Iñaki Betrán, que a la vegada és el director de l’hotel.

A destacar la terrassa deliciosa a l'aire lliure envoltada de vegetació. I bons desdejunis. Ideal per passar uns dies tranquils lluny del soroll i ser punt de partida per les Festes.

El lloc té molta història: residència reial (Jaume I i successors, Monestir, asil de pobres, casa de camp particular i residència privada fins al 1994 en què passa a ser hotel.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies