Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Escapada a Andorra
FÈLIX LLOVELL
21/08/2014

Un altre dels destins vacacionals ideal per uns dies d’estiu és el petit país dels Pirineus, Andorra, molt conegut i desitjat a l’hivern pels esports de neu, però que també en el bon temps ofereix molts atractius. Si fa anys si anava per les compres més econòmiques, actualment les rebaixes continuen sent un bon motiu, al que hi hem d’afegir la natura, els paisatges d’alta muntanya, Caldea, Nururlàndia, esglèssies romàniques, gastronomia i una bona hosteleria.

Hotel Plaza, al cor d'Andorra La Vella
Entre la diversa i àmplia oferta d’hotels que hi ha a les diferents parròquies, així es diuen els municipis a Andorra, volem destacar un dels més emblemàtics 5 estrelles de la capital, Andorra la Vella, que és diu Plaza. Molt cèntric, al costat dels bombers i de la telefònica andorrana, sens dubte el Plaza, inaugurat a l’any 1992 i reformat totalment en el 2006, és un dels més moderns, espectaculars i millor equipat dels hotels d’alt standing del Principat. És propietat de Ramón Cierco, que té també els hotels Holiday Inn, també a Andorra la Vella, Sky Plaza, a Canillo i Mu, a El Serrat, d’Ordino. L’Hotel Plaza el dirigeix Xavi Teixido, té la Q de “Qualitat” i és tot un clàssic de la hosteleria andorrana. Va ser designat per la Guía Gourmand “Hotel de l’any 2007”.

La bona gastronomia andorrana: Buda Espai Andorra
Des de desembre de 2005, Buda Espai Andorra és el primer local creat i pensat com a lloc multifuncional que proposa als seus visitants un llarg viatge per l’univers dels sentits. El restaurant, que gaudeix d’una espectacular decoració oriental amb molts budes de gran mida, ha passat per diverses etapes i a partir d’aquest any, sota la direcció de Xavier Casas, un jove amb les idees molt clares, ha iniciat un renaixement molt positiu oferint una apetitosa i gustosa línia de cuina tradicional que satisfà a molts paladars.

Molí dels Fanals
La borda regentada per Francisco Belsolà i la seva esposa Dolores Abad, des de fa molts anys (1995) ha passat per jubilació de parella a mans de Francesc Guillén, que ha renovat la carta i la cuina, mantenint la línia tradicional de la mateixa, com cal esperar d’una borda. Inicialment el restaurant estava situat a Andorra la Vella, però més tard es va traslladar al centre del petit poble de Sispony, un dels paratges més bonics del Principat, ocupant una típica borda andorrana, certament preciosa.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies