Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


'Sabor Salou' torna del 28 al 30 de març
FÈLIX LLOVELL
25/03/2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha presentat en roda de premsa una nova edició de ‘Sabor Salou’ que tindrà lloc al Passegi Jaume I els propers 28 al 30 de març de 2014. La regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez, juntament amb Pepi Muntané, representant de Michelangelo Supermercats, el patrocinador principal de l’esdeveniment així com la direcció tècnica de l’organització han estat presents en aquesta roda de premsa.

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha explicat que “es tracta d’un projecte que va néixer per promoure la gastronomia i coordinar tots els agents que hi participen. Va ser un encert, un punt de partida, a partir d’aquí vam començar a posicionar-nos com a referent gastronòmic a la Costa Daurada i hem desenvolupat altres iniciatives com el Gastrotour que han tingut una molt bona acollida”. Granados ha afegit que “des de l’Ajuntament considerem que la gastronomia és un element d’atracció turística que ajuda a desestacionalitzar la temporada. Amb Sabor Salou generem economia i promoció de la oferta gastronòmica que tenim a la ciutat i dels locals”.

Per la seva part, la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez ha recordat que “Sabor Salou va ser iniciativa de l’ajuntament per promoure i donar a conèixer la nostra gastronomia, vins, productes D.O. i productes tradicionals. A aquesta iniciativa, s’ha afegit moltíssima gent que han donat com a resultat al voltant de 50 expositors en l’edició d’enguany”.

Un dels aspectes destacats en aquesta quarta edició és aquest increment significatiu del grau de participació respecte a l’edició anterior. Es podran visitar al voltant d’una cinquanta d’expositors durant els tres dies de celebració de l’esdeveniment. Això suposa un increment del 30% respecte a passades edicions ja que la majoria de restauradors participants en edicions anteriors repeteixen, mentre que altres que no hi havien format part anteriorment tampoc s’ho han volgut perdre. Durant tres dies, els visitants hi trobaran els millors restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya i d’Espanya; podran degustar la seva gastronomia i vins; adquirir productes i participar en diverses activitats, totalment gratuïtes.

La inauguració oficial de l’esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 28 de març, a les 17 hores. Enguany, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí, donarà el tret de sortida a Sabor Salou.

‘Sabor Salou’ obrirà les seves portes el divendres 28 de març des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre. El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 5€, mitjançant el qual se li farà entrega de 3 ‘salouets’ –moneda oficial de Sabor Salou amb les que els visitants obtindran les degustacions-, una butlleta per a participar en el sorteig final d’un lot de productes i una copa de vidre. Cal destacar que les primeres 500 persones que cada dia adquireixin el “pack degustació”, obtindran la copa de vidre edició limitada, serigrafiada amb la imatge d’aquest esdeveniment.

Com en altres edicions, Sabor Salou torna a posar en marxa un concurs fotogràfic.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies