Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Torreó de l'Índia (Villa Retiro), de Xerta, 5 anys amb estrella
FÈLIX LLOVELL
31/12/2013

Un any més i ja en van 5 el restaurant Torreó de l’India, de l’hotel Villa Retiro, a les afores de la petita població de Xerta, manté a la Michelin l’estrella i a la Guia Gourmand, de Restaurant i Hotels de catalunya i Andorra, el 8,75/10.

En la darrera visita fa uns dies d’aquest restaurant hem pogut verificar, una vegada més, l’alt nivell gastronòmic de l’establiment i el mestratge del seu xef, Fran López, que malgrat la seva joventut té un curriculum brillantíssim en els fogons.

Va començar al Torreó de l’Indià amb només 22 anys però la seva experiència com a cuiner arrancava de l’Escola Hofmann, de Barcelona per continuar després a l’Escola d’Alain Ducasse, a París, treballant més tard al seu restaurant de 3 estrelles Michelin, Plaza Athenée. Envoltat d’arbres centenaris, el restaurant Torreó de l’Indià, ocupa un edifici al costat l’hotel Villa Retiro, dins de la mateixa finca en el que el verd és el color dominant.

Valorant molt els productes, sempre que pot del propi hort, elabora plats exquisits, tenim molta cura dels punts de cocció, textures, combinació de gustos i presentació.

Tot es prepara a la cuina, fins i tot les 4 varietats de pans. El menjador està situat en un primer pis i el servei és molt professional. Al celler hi ha unes 400 referències de vins, a cura del sumiller Xavier Campo, que també dirigeix la sala.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies