Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Mas Folch, ’Restaurant de l’any’ 2014 de les comarques de Tarragona
ED
16/12/2013

El restaurant Mas Folch, de Constantí ha estat guardonat com a “Restaurant de l’Any 2014 de les comarques de Tarragona” per la Guia Gourmand 2014 que fa pocs dies s’ha presentat a casa nostra i al Principat d’Andorra.

La història d’aquest establiment comença quan els germans Aixalà fa anys van inaugurar el restaurant Arcs a la part alta de Tarragona, a prop de la Catedral. Allí ja van deixar pales que podíem convertir un petit establiment en un magnífic temple de la gastronomia, mitjaçant la seva acurada tasca professional.

Després del seu brillant pas pel restaurant Arcs, en David i en Daniel van posar en marxa el maig de l’any 2005 el restaurant Mas Folch, que ocupa una vella masia centenària de la família, ben restaurada i habilitada. Daniel, als fogons, ofereix amb la seva depurada tècnica culinària cuina tradicional de mercat a la qual imprimeix el seu toc personal. No falten plats de la seva genialitat, al costat d’altres de la cuina clàssica catalana, als quals infon la seva personalitat. David atén els tres menjadors de la planta baixa, amb decoració minimalista i avantguardista i dirigeix el servei. La carta de vins presenta 130 referències de vins i caves.

En l’acte de presentació i lliuraurament de guardons de la Guia Gourmand 2014 que va tenir lloc el passat dia 26 de novembre el restaurant Mas Folch, els germans Aixalà van oferir a tots els assistents (autoritats, mitjans de comunicació i els altres guardonats, Guitart Monterrey, Freu, Mezza Luna del Carlton Plaza d’Andorra i Celler Cooperatiu de Gandesa) un menú degustació que va demostrar una vegada més l’alt nivell gastronòmic de la seva cuina. http://www.masfolch.com/
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies