Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Presentació de la Guia Gourmand 2014
ED
28/11/2013

Al restaurant Mas Folch, de Constantí, dels germans tarragonins, Daniel i David iAixalà, es va presentar el passat dilluns, dia 25 de novembre, la Guia Gourmand 2014, en la seva 23ª edició, a càrrec del xef Oriol Castro, del restaurant Compartir, de Cadaqués, i ma dreta d’en Ferràn Adrià, a la cuina de El Bulli.

Acabada la presentació es van lliurarar les distincions que per l’any 2014 otorga la direcció de la Guia i l’acta va acabar amb un exquisit dinar elaborat pel xef de Mas Folch, Daniel Aixalà. El dilluns, dia 2 de desembre la presentació tindrà lloc al restaurant Mezza Luna, de l’Hotel Carlton Plaza, d’Andorra la Vella (Andorra), en el que el xef Pablo Urcelay elaborarà el dinar. Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:

Hotel de l’Any 2014: Guitart Monterrey, de Lloret de Mar.
Restaurant de l’Any 2014: Freu de l’hotel Guitart Monterrey, de Lloret de Mar.
Celler de l’Any 2014: Celler Cooperatiu Gandesa, de Gandesa.
Restaurant Andorrà de l’Any 2014: Mezza Luna, de l’Hotel Carlton Plaza, d’Andorra la Vella (Andorra).

Restaurant de les Comarques de Tarragona de l’any 2014: Mas Folch, de Constantí.

La Guia Gourmand, és un manejable i útil volum anual que recull en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats, amb tota la informació actualitzada que dels mateixos es pugui precisar. En els últims capítols, titulats "altres llocs d’interès" s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, Vall del Loire, Alsacia, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 600 establiments que interessen al "Gourmand".
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies