Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Les Moles, d’Ulldecona, obté l’estrella a la guia Michelin 2014
ED
25/11/2013

Fa anys que venim demanant una estrella a la guia Michelin per restaurants de molt bona cuina de les comarques tarragonines, com Les Moles, Mas Folch, La Grava, Miramar, Giorgio…

Per fí, la Michelin 2014 otorga una nova estrella (a les 3 existens en anys anterior) a Les Moles d’Ulldecona. Felicitats, Jeroni i Carme, finalment la vostra bona feina ha estat reconeguda per la més prestigiosa i coneguda de les guies gastronòmiques.

Aquesta edició reflecteix el bon moment gastronòmic de la Península Ibèrica, que es confirma amb 25 nous establiments amb estrelles. La guia Michelin Espanya & Portugal 2014 selecciona 8 restaurants amb tres estrelles, 19 restaurants amb dos estrelles i 144 restaurants amb una estrella.

La Michelin 2014 presenta un total de 171 establiments amb estrelles enfront dels 158 de l'any anterior. Hi ha 25 nous restaurants amb estrelles distribuïts per tota la nostra geografia. Així Castelló, Teruel i Valladolid, juntament amb el districte portuguès de Évora, se sumen a les províncies que ja teníen establiments anteriormente. Aquesta nova edició, aporta una selecció de 3.848 establiments, dels quals 1.856 són hotels, 268 establiments de turisme rural, 1.724 restaurants i 130 bars de tapes. S'assenyalen amb el pictograma “Bib Gourmand” 253 establiments que ofereixen una cuina de qualitat a menys de 35 €. I es destaquen en color vermell 320 establiments especialment agradables. Com és tradicional, també ens ofereix la seva selecció d'establiments amb la cuina de millor qualitat en tots dos països, que són classificats amb les conegudes “estrelles de la bona taula”: tres per a les cuines excepcionals, dues per a les excel·lents i una per les quals es consideren molt bones en la seva categoria.

Els set restaurants que ostentaven en l'edició 2013 les 3 estrelles (Akelare, Arzak, Azurmendi, El Celler de Ca Roca, Martín Berasategui, Quique Dacosta i Sant Pau) han mantingut les seves prestacions en un alt nivell pel que repeteixen distinció. A ells se'ls uneix el restaurant Diverxo a Madrid, on David Muñoz, amb una excepcional creativitat, fusiona diverses cuines plenes d'aromes, sabors i delicades textures. Distingits amb 2 estrelles hi ha 19 establiments, destacant com a novetats els restaurants M.B. en Guia de Isora (Santa Cruz de Tenerife) i El Portal en Ezcaray (La Rioja). I amb 1 estrella, 144 establiments repartits per tota la península, sent 22 d'ells nous, 7 de Catalunya: Els Moles (Ulldecona), Gaig, L’Angle, 41 i Tickets (Barcelona), L’Ó (Sant Fruitós de Bages) i Malena (Gimenells, Lleida).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies