Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


II Jornades Gastronòmiques de les comarques tarragonines
FÈLIX LLOVELL
08/11/2013

D urant els mesos de novembre i desembre, El Corte Inglés durà a terme, per segona vegada consecutiva, els “Dimecres Gastronòmics de les Comarques de Tarragona”, en què set reconeguts xefs de la província elaboraran i oferiran el menú del migdia del restaurant de de l’establiment tarragoní. Amb aquestes Jornades es pretén donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’entorn i, alhora, donar especial rellevància als productes de proximitat dels quals disposa el territorio i els plats més típics i tradicionals de cada comarca.

Els menús elaborats amb productes de temporada oferiran els productes i plats típics de cada comarca, com ara le crestó d’Horta de Sant Joan o el xató de el Vendrell, entre d’altres, i el maridatge anirà a càrrec del celler Augustus Forum.

Els xefs dels restaurants que participen en aquesta segona edició de les jornades gastronòmiques de les comarques de Tarragona són: el restaurant Miralles (Horta de Sant Joan), restaurant Marmaris (Coma-ruga), restaurant La Boella (la Canonja), restaurant Arena (Salou), Restaurant Vermut Rofes (Reus), Restaurant Amaré (Roquetes) i restaurant Ca l’Àngel (Valls). Els preus dels menús gastronòmics oscil·len entre els 25 i els 39 euros i caldrà fer una reserva prèviament al restaurant d’El Corte Inglés, sisena planta, o al telèfon 620 745 487.
El passat dimecres és van inaugurar aquestes II Jornades amb el menú de la Terra Alta, a càrrec de Salvador Miralles, de la Fonda Miralles (a la foto), que va oferir una amanida de formatges artesans de cabra, Carpaccio de cretó, xoriç de cabra, crestó en escabetx de crianza pròpia i quallada de llet d’ovella amb mel i pinyols.

Aquesta setmana (dimecres) es presena Marmaris, del Baix Penedès, amb piruleta de gamba en tempura, croqueta de butifarra de Burgos, vaset de xató del Vendrell, caneló d’ànec, borqueta de pollastre de corral, suquet de rap alb llagostí i cloïsses i flam de formatge amb gelat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies