Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


55 establiments participen a la GANXET PINTXO TARDOR 2013
ED
07/11/2013

La Ganxet Pintxo Tardor 2013 comptarà amb 55 establiments que presentaran les seves tapes amanides amb la DOP Siurana. Aquesta és una de les principals novetats d’aquesta edició (la cinquena en els dos últims anys) que arrencarà el proper dijous 7 de novembre i que es clourà deu dies després, el diumenge 17. La implicació de la Denominació d’Origen Protegida del millor oli del món és tot un estímul per l’organització d’una ruta que aquest cap de setmana ha vist com dos dels establiments guanyadors a l’última edició (Arrels i Kubic) han participat a la gran final de la Tapa de l’Any, organitzat per DAMM amb les millors propostes de les rutes de tot Catalunya.

Durant aquests 10 dies hi haurà la possibilitat de conèixer les creacions inèdites dels establiments participants i acompanyar la degustació amb un quinto Estrella DAMM. El preu no variarà i es mantindrà en els dos euros i mig de les últimes edicions. A destacar en aquesta edició la presència d’una dotzena d’establiments nous (un 20% del total) que debuten a la ruta de tapes, amb el que s’incrementa l’al·licient per descobrir nous locals a la ciutat.

Com sempre serà un jurat professional l’encarregat de determinar els tres guanyadors d’aquesta edició. Com ja va succeir en les anteriors convocatòries, el jurat distribuirà els establiments participants en tres corones concèntriques per poder garantir la igualtat d’oportunitats, especialment a l’hora de valorar el vot popular que serà orientatiu pels membres del jurat. El vot popular l’atorgaran tots els que facin la ruta i que tindran l’oportunitat de votar les tres millors tapes. Ho podran fer als mateixos establiments on hi haurà una urna de la Ganxet Pintxo. A més tots els que hi participin entraran, automàticament, en el sorteig de diversos premis com són un cap de setmana d’enoturisme en una casa rural del l’àmbit territorial de la Cambra, un àpat per a dues persones en un restaurant d’estrella Michelin i un àpat també per a dues persones en un dels establiments participants a la Ganxet Pintxo.


Com és habitual els que vulguin fer la ruta tindran a la seva disposició la guia en suport paper, anomenada Ganxeta. Hem editat 30.000 guies que reprodueixen les 55 tapes. Al revers hi ha el plànol de la ciutat amb la localització de cada establiment. La Ganxeta també es podrà descarregar des de la pàgina web www.ganxetpintxo.cat .
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies