Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La gastronomia de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre, a Londres
ED
07/11/2013

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre han subratllat la seva presència enguany a la fira World Travel Market gràcies al sopar organitzat i ofert per l'Agència Catalana de Turisme als màxims representants de la indústria turística britànica i irlandesa. La proposta gastronòmica va ser preparada pels xefs Joan Bosch (restaurant Can Bosch), Diego Campos (restaurant Rincón de Diego), Fran Lopez (restaurant El Torreó de l'Indià) i els seus respectius equips de cuina.

El menú ofert pels tres restaurants, guardonats amb una estrella Michelin, va ser la carta de presentació de la realitat gastronòmica del territori, tot sintetitzant tradició i modernitat al voltant de productes com l'arròs, la tonyina, els escamarlans, el llobarro, les ortigues de mar o els peus de porc. Un menú que oferia la visió mes renovada de la cuina de la demarcació i que anava acompanyat de vins de les denominacions d'origen Priorat, Montsant, Conca de Barberà i Terra Alta. El sopar es va oferir a la sala Gladstone library, antic club liberal britànic, i va ser presidit per la directora general de Turism de Catalunya, Marian Muro, i el president de l'Association of British Tour Operators (ABTA), amb la presencia el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i l'alcalde de Salou, Pere Granados.

Aquest esdeveniment s'emmarca en la participació de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre a l'estand de Catalunya, que una vegada mes s'ha fet sota el model corner. Pel que fa a la Costa Daurada, hi han participat els patronats municipals de Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, Salou, Tarragona, Torredembarra, el Vendrell, Vila-seca La Pineda Platja i PortAventura. Quant a les Terres de l'Ebre, hi eren els patronats municipals de turisme de l'Ampolla, Ascó i Alcanar. El conjunt de la participació anava coordinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Durant la fira, el Patronat de Turisme de la Diputació ha aprofitat per entrevistar-se amb els principals operadors turístics del país vinculats al sol i platja ( TUI, Thomas Cook, JET2) per tal de detallar alguns acords de col·laboració i, de la mateixa manera, reunir-se amb petits operadors (Intravel, Frontier Holidays, Winetrails...) especialitzats en productes d'interès per l'interior de la destinació. La World Travel Market ha servit també per evidenciar un cert optimisme cara el comportament futur del mercat britànic i irlandès, una tendència creixent dels productes “tot inclòs”, un augment del nombre de vacances realitzades comportant un reducció del nombre de dies d'estada mitja, un major interès per les xarxes socials associades al mon del viatge i un increment de la contractació via on-line. Cal recordar que el mercat britànic representa el 22% de la demanda internacional a la Costa Daurada, i el 10% en el cas de les Terres de l'Ebre. Per aquest motiu, és un mercat d'alt valor estratègic.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies