Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Portus, les millors carns de Cambrils Port
FÈLIX LLOVELL
25/10/2013Enric Bort, distribuidor de productes d’alimentació García Moreno, va inaugurar a començaments de l’any 2008 el restaurant Portus situat en el cor de Cambrils Port. Té una decoració molt singular en la que destacan els quadres que són obre del l’artista cambrilenc David Callau, les pissarres anunciantplats, les llums, la pedra vista, els bancs de fusta…

El restaurant treballa el producte fresc i tot es fa a la casa. El seu xef, Mauricio Badal, té una veterania en els fogons de més de 45 anys i coneix a fons totes les tècniques culinàries de la cuina tradicional. L’especialitat principal són les carns de León, la costella de bou, l’entrecot de bou, el filete de vedella, el xai de llet, fets a la brassa o a la pedra.

Però l’oferta gastronòmica de Portus va més ellà i a la carta.
El servei està dirigit per Ramon Accensi. El celler està ben surtit de bons Montsant, Priorats, Terra Alta, Riojas i d’altres D.O. adeqüades per maridar amb els plats. Menjar en aquest bistrot cambrilenc d’amplia i bona cuina resulta molt agradable. Només per les seves carns ja es justifique la visita al restaurant Portus.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies