Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El restaurant Castillo de Javier, proposa una nova oferta de catering i servei a domicili
FÈLIX LLOVELL
27/09/2013

Obert l'any 1989 per la família Recari, aquest restaurant situat en una de les zones més concorregudes de Salou, amb 24 anys de trajectòria compta amb una excel·lent reputacion aconseguida amb treball i esforç de tot l'equip de professionals que ho componen. El nom de l'establiment homenatja el castell construït entre els segles X i XI a la frontera entre Navarra i Aragó.

El Castilllo de Javier ofereix ara un nou srevei de catering així com servei a domicili, unes ofertes que acaba d’incorporar. Al capdavant de la cuina està el xef Javier Recari, amb 35 anys d'experiència en els fogons i una important formació com a cap de cuina en els millors restaurants de Navarra i Pais Basc. És, des de fa 25 anys, el executive xef copropietari del Castillo de Javier i elabora amb encert i mestratge una línia de cuina basc navarresa mediterrània.

En la direcció de sala, que té una decoració clàssica, un gran professional, Eduardo del Valle. I completant les responsabilitats de l'establiment, el sommelier Carlos Polanco té sota la seva cura el celler en la qual es guarden unes 200 referències de vins i caves. El menjador és ampli i té una capacitat per uns 200 comensals. Consta de 3 salons i la terrassa.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies