Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Taller i sopar maridat amb gelats i sorbets a la Boella
FÈLIX LLOVELL
25/06/2013

El 20 de juny, el darrer dia de la primavera 2013, Mas La Boella va inaugurar la seva terrassa d'estiu i per celebrar-ho va organitzat una activitat molt "fresca", entorn als gelats i sorbets.

En les instalacions del celler botiga del complex un expert gelater, Gabri Olivier, que té la seva prestigiosa geladeria a la Rambla Nova de Tarragona va explicar durant quasi una hora i mitja tots els secrets de les seves elaboracions, donant finalment a degustar a tots els assistents un gelat de vi de la Boella. A continuació, ja en la terrassa del restaurant es va assaborir un sopar temàtic amb gelats i sorbets, dissenyat i preparat conjuntament pel xef de La Boella, Manuel Ramírez i en Gabri Olivier.

Recordem que Mas La Boella, situat a només 10 minuts de Tarragona, davant de l'aeroport de Reus, amb les seves 13 suites i més de 6.500 m2 de jardins, vinyes i olivers, és un exclusiu hotel de sensacions en el que el benestar es toca, respira, degusta i se sent a cada racó. Un hotel de pur luxe en format boutique, per sentir-se mimat, especial i feliç. La terrassa del seu restaurant ofereix cuina de producte de qualitat i proximitat. Només 10 taules integrades en un jardí de tarongers, flors de lavanda, magnòlies, romer... i una fontana de pedra que permet escoltar el rumor de l'aigua.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies