Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Cinquena edició de Reus Viu el Vi
ED
04/06/2013

La REUS VIU EL VI 2013 arrencarà el proper divendres 7 de juny a la plaça de la Llibertat repetint les xifres de participants de l’edició anterior. Seran prop de 40 cellers, els més representatius de les Denominacions d’Origen de la Cambra (Conca de Barberà, Montsant, Priorat i Terra Alta en la seva totalitat, i Catalunya i Tarragona de manera parcial). En global es presentaran més de cent-cinquanta els vins que podran tastar i comprar els visitants en el total d’estands.

La mecànica de la REUS VIU EL VI serà idèntica a la d’edicions anteriors. El visitant podrà adquirir el pack a un preu de 12 euros que inclourà la copa, els cinc tastos de vi, la bossa de transport i el catàleg del certamen. De manera opcional els qui ho vulguin podran adquirir la copa de la marca RIEDEL que tindrà un cost addicional de dos euros.

Com cada any l’adquisició del pack donarà dret a emplenar l’anomenada “Rosa dels Vins” situada a la contraportada del catàleg. Com ha succeït durant els últims anys, els visitants hi trobaran una rosa de Reus. La juguesca consisteix en omplir cada pètal (cinc en total) amb un adhesiu de les sis Denominacions d’Origen. Un cop emplenada podran recollir el barret oficial d’aquesta edició de la REUS VIU EL VI.

La part central del recinte firal l’ocuparà la zona gastronòmica amb la presència de dotze estands on hi seran representades algunes de les firmes més importants del sector a casa nostra. Com sempre l’oferta vindrà marcada per la qualitat, amb propostes elaborades en bona part amb productes característics del territori. D’aquesta manera es pretén tancar el cercle d’una oferta com la dels nostres vins amb productes alimentaris referents dels PLQ (Productes Locals de Qualitat) més característics del territori. Destacar també, en aquesta zona i per segon any consecutiu, l’anomenat corner Ganxet Pintxo. L’èxit de la celebrada ruta de tapes de Reus, organitzada també per la Cambra, ens ha decidit a projectar aquesta marca a l’altre gran esdeveniment que promou la corporació amb la creació d’aquest espai que ocuparan tres dels establiments guanyadors de l’edició 2012 com són Restaurant 148, Cullerades Gastrobar i Kubic.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies