Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Jornades gastronòmiques tarragonines en el restaurant d'El Corte Inglés
FÈLIX LLOVELL
17/05/2013

Durant els mesos de maig i juny, El Corte Inglés du a terme els “Dimecres Gastronòmics de les Comarques de Tarragona”, en què 8 reconeguts xefs de la província elaboran i ofereixan el menú del migdia del restaurant de l’establiment tarragoní. Amb aquestes jornades es pretén donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’entorn, amb una especial rellevància als productes de proximitat dels quals disposa el territori.

Els menús elaborats amb productes de temporada ofereixan els productes i plats típics de cada comarca, com ara l’ostra del Delta o la llesca clotxa de la Terra Alta, entre d’altres, i el maridatge va a càrrec dels cellers Clos Montblanc i La Conreria d’Scala Dei. Els preus dels menús gastronòmics oscil·len entre els 19 i els 50 euros i es necessari fer una reserva prèviament al restaurant d’El Corte Inglés, sisena planta, o al telèfon: 620 745 487.

Els Dimecres Gastronòmics es van iniciar el passat dia 8 de maig amb el restaurant El Molí del Mallol, de Montblanc.
Aquesta setmana ha participat el restaurant Les Moles, de Ulldecona, oferin un singular menú representatiu de la cuina d’en Jeroni Castell, que podem definir amb tres paraules: productes de proximitat, qualitat i creativitat.

A les Moles hi trobem l’essència de la cuina amb elaboracions actuals i trencadores i gaudim de gustos dels records confeccionats amb les tècniques i presentacions més avanguadistes. Els propers dimecres pasaran els restaurants Miquel Soria, de El Vendrell; El Molí dels Avis, de L’Ametlla de Mar; Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita; Can Josep, de Bot; l’Esportell del Bou, de Picamoixons i L’Estany – Casa de Fusta, de Amposta.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies