Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Gastrotour Salou 2013 gairebé duplica els establiments participants en la 1a edició
ED
03/05/2013

Gairebé una setantena d’establiments formaran part de Gastrotour Salou 2013, la iniciativa de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Gastrotour Salou se celebrarà de l’1 al 31 de maig de 2013 entre diversos restaurants, bars i gelateries del municipi oferint una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros. La iniciativa compta un cop més amb el Grupo Mahou San Miguel com a col·laborador principal, a més també de rebre en aquesta ocasió el suport de l’empresa Garcia Moreno. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat com “amb aquesta doble ruta de tapes afegim un nou encant turístic; perquè la gastronomia és un gran actiu. El sector econòmic té una bona oportunitat de promoure’s ell mateix i també de promoure la ciutat”.

Gastrotour Salou va deixar el llistó molt alt en la passada edició amb una bona afluència de públic i una valoració molt positiva per part de tots. En aquesta segona edició, hi participaran 66 establiments, gairebé duplicant així la xifra de l’any passat, a més d’incorporar moltes altres novetats. La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, ha volgut agrair la col·laboració de tothom i la gran implicació a l’hora de dissenyar la campanya i ha destacat com “per primer cop hi haurà 33 establiments que se sumaran al Gastrotour amb un tapa pel més petits; ens adaptem, per tant, al nostre turisme familiar”.

L’Ajuntament i la direcció tècnica de l’esdeveniment per això, han posat en marxa a més ‘Baby Tour’, una ruta paral·lela per a nens en què els establiments participants també tenen l’opció d’oferir una degustació adaptada als paladars dels més petits de la casa.

En el “Llibret Gastrotour Salou 2013″ es poden consultar quins establiments hi participen i la tapa que ofereixen adaptada als infants. Aquesta tapa se servirà amb una consumició no alcohòlica per 2,50€.

Per la seva part, el president de l’Associació de Comerciants 365 dies, Salou Obert Tot l’Any, Juli Vilaplana, ha incidit en “la bona col·laboració entre les parts per tirar endavant aquesta gran promoció pels establiments i per Salou i on el restaurador participant només té una mínima despesa en concepte de fotografia, obrint així el ventall de col·laboració”.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies