Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Un gran hotel: Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa
FÈLIX LLOVELL
25/04/2013

Des de finals de l’any 2004, les comarques tarragonines conten amb un dels més exclusius i luxosos centres Wellness d'Europa. És l'hotel Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa, el primer cinc estrelles de la Costa Daurada, situat al costat de la platja de Sant Salvador, al Vendrell. L'exclusivitat de la seva ubicació, juntament amb l'eficàcia, i atent servei fa de Le Méridien Ra la destinació idònia on cos i ment es lliuren al plaer de les sensacions.

L’hotel Ra va recuperar un espai que s'havia degradat amb el pas del temps: l'antic Sanatori de Sant Joan de Déu, inaugurat per Alfons XIII l'any 1929 per a cuidar als nens amb malalties respitariories. Desprès del tancament en el 1969, les seves instal·lacions van ser finalment comprades pel grup Amrey, sent degudament restaurades respectant l'arquitectura originària. Desprès d'una importantant inversió es va aconseguir un hotel moderníssim per al turisme de salut i de qualitat, tant a nivell nacional com internacional.

Els prestigiosos arquitectes Miquel Espinet i Antoni Ubach van ser els encarregats de fer realitat de l'ambiciós projecto va guanyar un dels més cobejats trofeus de l'arquitectura espanyola. Teresa Ferrín va ser la responsable del interiorisme i Beth Figueres, del jardí Zen. Posteriorment l'hotel va passar a ser gestionat per la cadena nord americana Starwood Hotels i es va denominar Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa. Certament ocupa un lloc privilegiat, pel seu excel·lent clima i per estar situat en un entorn natural únic amb 300 metres de front de façana davant de la platja. L'aigua utilitzada en els tractaments procedeixen d'una deu subterrània situada a uns 400 metres de l'hotel amb una concentració d'iode deu vegades superior a la mitjana del Mediterrani.


Le Meridien
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies