Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Un restaurant: Miramar de Cambrils
FÈLIX LLOVELL
15/04/2013

Obert per primera vegada a l’any 1957 per els avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars en la seva pròpia casa particular, l’evolució d’aquest prestigiós establiment és llarga i ha passat per diferents etapes, fins el moment actual en el que pot ser considerat com un dels restaurants de cuina tradicional marinera més importants de Cambrils Port.

Situat a mitats de la façana marítima, amb una terrassa en la primera planta de vistes fantàstiques del port de pescadors, a més de la terrassa en el passeig, el Miramar dona un gran pas endavant a finals de 2011 i començaments del 2012 quan en Joan Gómez amb el suport de la seva dona, Jovita Dolç, decideixen tancar l’hotel i renovar totalment el restaurant, amb una decoració moderna que no abandona el rústic amb pedra vista i mil detalls de bon gust, en diferents menjadors, tots ells molt agradables. I, a la vegada, incorporen gran part de l’equip de cuina i sala del restaurant Joan Gatell (Casa Gatell) quan va tancar portes per jubiliació dels propietaris.

D’aquesta manera, el cap de cuina és el xef Fèlix Vega, que continua en el Miramar la seva excel·lent tasca professional que va desenvolupar durant 39 anys a Casa Gatell. El sommelier, que te cura dun celler amb unes 200 referències, és Antonio Martínez. I la direcció de sala, molt agradable, que te una capacitat per a uns 60 comensals, és el propi patró. Sens dubte, estem en una de les millors cuines de peix i marics d’elaboració tradicional de la Costa Daurada, tot un referent en el restaurants gastronòmics de les comarques tarragonines.

Miramar-Cambrils
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies