Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Més de 60 bonsais omplen un any més el pati de la Diputació
ED
14/04/2013

El Palau de la Diputació de Tarragona acull fins al proper dissabte 20 d’abril la ja tradicional Exposició de Bonsais, que enguany arriba a la 24ena edició. Aquesta mostra atrau l’atenció de moltes persones interessades en el conreu d’arbres en miniatura, una tècnica oriental que, a la vegada, s’ha convertit en tota una creació artística.

A la mostra hi participen un total de 20 expositors, que presenten més d’una seixantena de bonsais entre els quals figuren oms, oliveres, pins, figueres, magraners, pruneres i diferents tipus d’arbres autòctons de clima mediterrani. L’exposició es complementa amb tallers i demostracions organitzats al mateix Palau de la Diputació de Tarragona. Els tallers, oberts als socis de l’entitat i al públic en general, tindran lloc els dissabtes 13 i 20 d’abril a les 10.00 hores. A més, el dissabte 13 d’abril a les 18.00 hores s’oferirà una demostració simultània d’art Bonsai d’art Ikebana (arranjament floral i japonès) a càrrec de Francesc Giner i Fina Espallargas, respectivament.

A la inauguració de l’exposició, organitzada per l’Associació Tarragona Bonsai amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, hi han assistit el president de l’Associació Tarragona Bonsai, Pere Amenós, i la directora de l’Àrea del Servei d’Assistència al Ciutadà, Pilar Casas. Durant la seva intervenció, Pere Amenós, ha agraït a la Diputació el seu suport any rere any; “aquesta casa ens ha vist néixer”, ha dit. A més, ha encoratjat al públic a gaudir dels arbres en aquesta època de l’any, que és quan “fan un esclat que els transforma completament”. Per la seva banda, Pilar Casas, ha destacat que aquesta mostra és el resultat “del treball i de la dedicació constant” i ha qualificat el cultiu del bonsai com “tot un art”. Finalment, ha destacat el suport que la Diputació de Tarragona dóna a la cultura i a l’ensenyament arreu del territori.

L’exposició de bonsais a la Diputació es pot visitar fins al dia 20 d’abril, de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabtes de 9 a 13 h i de 17 a 21 h, i diumenges i festius d’11 a 14 h.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies