Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


‘Sabor Salou’ torna del 15 al 17 de març amb més expositors i activitats
ED
07/03/2013

El Passeig Jaume I tornarà a acollir ‘Sabor Salou’ del 15 al 17 de març de 2013. Aquesta tercera edició de l’esdeveniment que s’ha convertit ja en la trobada gastronòmica de referència a la Costa Daurada, pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. Els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic. Durant tres dies, els visitants hi trobaran restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya; podran degustar la seva gastronomia; adquirir productes i participar en diverses activitats.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “a Salou busquem contínuament una especialització, buscar nous atractius per atreure més visitants i, en aquest sentit, ja fa anys que vam assolir la marca de destinació de turisme familiar; recentment hem aconseguit la de turisme esportiu i amb accions com la de Sabor Salou també busquem el reconeixement com a ciutat amb una gran gastronomia”.

En aquesta tercera edició, els visitants podran recórrer al voltant d’una seixantena d’estands. Es tracta doncs d’un increment significatiu respecte en passades edicions ja que la majoria de restauradors participants en edicions anteriors repeteixen, mentre que molts altres que no hi havien format part anteriorment tampoc s’ho han volgut perdre. Es pot consultar el llistat complet d’expositors a www.saborsalou.com

La regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, ha volgut agrair el gran esforç i implicació de les empreses que hi participen, i molt especialment als empresaris de Salou que, cada cop creuen més en aquesta acció com així es demostra amb un notable increment de la seva participació.

Tant des de l’Ajuntament de Salou com de la direcció tècnica d’aquest esdeveniment consideren molt positiu l’increment considerable de peticions de participar-hi per part d’empreses vinculades al sector gastronòmic i dels vins i caves. Això demostra, que les dues primeres edicions van comptar amb un alt grau d’acceptació per part dels visitants, però també dels expositors que hi van ser presents, doncs un alt percentatge d’aquests en repeteixen participació. Cal destacar que en la passada edició, es van servir més de 25.000 degustacions amb un increment considerable del nombre de visitants que al llarg dels tres dies van passar per la fira.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies