Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Grup Oliva organitza la segona Cursa Grup Oliva 'Herois per l'Alzheimer'
T.E.
11/02/2019

El Grup Oliva torna un any més a organitzar la Cursa Grup Oliva 'Herois per l'Alzheimer'. Es tracta d'una iniciativa 100% solidària popular i urbana, que promou la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a molts, però a la vegada tan estesa.

La cursa, de 5 km, es realitzarà pel centre de Reus el proper diumenge 31 de març de 2019. A banda de la cursa atlètica, també es dóna l’oportunitat de fer-la caminant per aquelles persones que no s’atreveixin a completar-la corrents, i a més, pels que no puguin assistir o no volen fer-la però volen col·laborar amb la causa, tenen a la seva disposició el Dorsal 0 (amb una aportació solidària de 5€).

El fons recaptat amb les inscripcions de la Cursa Grup Oliva anirà destinat íntegrament a l’associació beneficiària de l’esdeveniment, l’Associació d’Alzheimer REUS i BAIX CAMP.

No només serà un acte solidari, sinó que també serà una gran festa on al voltant de la cursa s’organitzaran un gran nombre d’activitats paral·leles: vermut popular, masterclass de Zumba, activitats per als més petits i sortejos.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies