Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Jordi Savall, en concert a Vila-seca el proper 1 de febrer
T.E.
26/01/2019

Savall, una de les personalitats musicals més polivalents de la seva generació, fa més de quaranta anys que dóna a conèixer al món meravelles musicals abandonades en la foscor de la indiferència i de l’oblit. Dedicat a la recerca d’aquestes músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba, o com a director. Les seves activitats com a concertista, pedagog, investigador i creador de nous projectes, tant musicals com culturals, el situen entre els principals artífexs del fenomen de revalorització de la música històrica. De fet, el seu projecte musical, Orpheus XXI, un conjunt musical de caràcter professional i format per músics immigrants i refugiats, va ser l’encarregat d’oferir el concert de la gala benèfica de la passada temporada de tardor a l’Auditori.

En aquest concert, Jordi Savall, violes de gamba, juntament amb Xavier Diaz-Latorre, tiorbes i guitarres, interpretaran el concert “Folias & Romanescas” amb peces de Diego Ortiz, Antonio de Santa Cruz, Marin Marais, Girolamo Kapsberger, Francisco Correa de Arauxo, Antonio Valente i diverses peces anònimes.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies